Samtykke

1. Persondatapolitik

Anvendelse af persondata

Vi anvender personoplysninger til flere specifikke formål, da de er nødvendige for at kunne behandle og levere vores produkter og tjenester. 

Udgangspunktet for persondatabehandlingen i forbindelse med leveringen af de tilkøbte tjenester er, at Dantracker er dataansvarlig, idet det er os, der beslutter til hvilke formål og med hvilke hjælpemidler, behandling af personoplysninger skal ske. 

Dantracker indsamler kun personoplysninger til bestemte formål, og brugerens personoplysninger opbevares ikke i en periode, som er længere end nødvendigt i forhold til det konkrete formål.

 Vi opbevarer og anvender kun brugerens persondata i det omfang, det er nødvendigt og rimeligt. Vi opbevarer og anvender løbende brugerens persondata til følgende formål:

Til administration af abonnement

Vi behandler og opbevarer en række af dine identifikationsoplysninger til administrationen af abonnementet for at vi kan sikre os, at du bliver oprettet som kunde hos Dantracker samt for at behandle personoplysninger til administration af abonnement i forhold til vores mulighed for løbende at vedligeholde informationer omkring abonnements- og regningsoplysninger.

Til kommunikation om dine produkter og tjenester hos os

Vi behandler og opbevarer identifikationsoplysninger om dig for at kunne kommunikere med dig i forbindelse med køb eller ved reklamation og returnering hos os. Vi registrerer, om du modtager og åbner de mails, som vi sender. Dette er med til at give en bedre kundeoplevelse, når du kontakter os.

Positioneringsdata

Positioneringsdata er således den data, som vi behandler, når vi skal levere vores service til dig, og som er nødvendige for os at behandle, for at du kan se dine positioner på dantracker.com og vores Apple eller Android applikation.

Til udvikling og fejlsøgning

For at forbedre produkter og tjenester, har vi brug for at behandle personoplysninger, når vi løbende udvikler og optimerer vores tjenester og produkter med henblik på at forbedre kundeoplevelsen.

Vi har brug for at behandle dine personoplysninger i de situationer, hvor der opstår fejl eller forstyrrelser i forbindelse med brugen af vores tjenester og produkter, hvor vi hurtigt har brug for at kunne finde frem til årsagen til fejlen med henblik på at afhjælpe fejlen eller forstyrrelserne.

Til politi og redning

For at informere politi eller redningstjeneste om, hvor du befinder sig, hvis dette er nødvendigt.

Til statistik og analyse

Vi anvender persondata til statistik og analyse for at kunne udvikle, teste og forbedre vores produkter, tjenester og systemer og for at kunne analysere tendenser og mønstre om vores kunder. Vi anonymiserer i det omfang, det er muligt til disse formål. Ved anonymisering er der tale om en uigenkaldelig afidentificering.

Databeskyttelseslovgivningen gælder for enhver behandling af personoplysninger. Når persondata er gjort anonyme på en sådan måde, at det ikke længere er muligt at identificere en person, er der således ikke tale om persondata længere. De rettigheder, som der er forbundet med behandling af persondata finder ikke anvendelse, når anonymiseringen har fundet sted, medmindre det er muligt at frembringe yderligere oplysninger, som gør identifikation mulig.

Opbevaring og brug af dine persondata

Vores opbevaring og brug af brugerens persondata sker på et lovligt grundlag. Det vil sige, at vi behandler dine persondata efter et samtykke er givet, f.eks. i forbindelse med køb. Denne kan du altid vælge at trække tilbage.

Behandlingen er nødvendig for at kunne overholde den aftale, som vi har indgået med dig. For at vi kan levere vores tjenester og produkter til dig, vil vi være nødt til at behandle dine persondata, f.eks. for at vi kan sende fakturaer og sikre os, at vi kan komme i kontakt med dig.

Vi opbevarer kun brugerens oplysninger så længe, det er nødvendigt. Herefter slettes eller anonymiseres brugerens data. Hvor længe, vi gemmer brugerens data, afhænger af formålet med at gemme dem.

Kategorier af oplysninger

De personoplysninger, som vi registrerer og indsamler om dig, er almindelige personoplysninger. Vi behandler forskellige personoplysninger om dig i forbindelse med forskellige formål. De kategorier af personoplysninger, som vi behandler, er identifikationsoplysninger (såsom navn, mailadresse, adresse og telefonnummer) og oplysninger om dit udstyr, trafik- og lokaliseringsdata (såsom simkort-nummer, IMEI-nummer, oplysninger om kommunikationens start og afslutning, IP-adresse, brugernavn og passwords til dantracker.com).

I forbindelse med de formål, som vedrører vores markedsføring af produkter og tjenester, behandler vi identifikationsoplysninger (såsom navn, mailadresse, adresse og telefonnummer).

Deling af persondata med samarbejdspartnere

Vi gør brug af samarbejdspartnere og vi kan have behov for at dele brugerens personoplysninger med dem. Vores brug af samarbejdspartnere sker typisk med henblik på at understøtte vores forretning f.eks. i forbindelse med leveringen af vores tjenester og produkter, administration, markedsføring, opkrævning, reparation, udvikling mv.

De samarbejdspartnere, som vi gør brug af, er databehandlere, leverandører, rådgivere, pengeinstitutter og teleselskaber.

Når vi deler brugerens oplysninger med vores samarbejdspartnere, sikrer vi de nødvendige garantier og sikkerhedsforanstaltninger. Dette gør vi ved at lave en såkaldt databehandleraftale med dem. Hvis vores samarbejdspartner befinder sig uden for EU/EØS, laver vi en aftale, som overholder de EU-godkendte standarder for overførsel af persondata.

Hvor vi får oplysningerne fra

Brugerens personoplysninger stammer fra de oplysninger, som du har givet os i forbindelse med køb af vores produkter og/eller tjenester. Derudover er der en række personoplysninger, som f.eks. positions og trafikdata, der indsamles i forbindelse med dit brug af Dantrackers tjenester og produkter.

Vi gemmer oplysninger, som vi har fået fra dig, da du oprettede dit abonnement og andre oplysninger, som vi indsamler i forbindelse med dit brug af vores produkter og tjenester.

Brugerens rettigheder

I forhold til de persondata, som vi har om dig, har du en række rettigheder, som du kan gøre brug af i medfør af databeskyttelseslovgivningen. Det vedrører bl.a. retten til at få mere at vide om, hvilke oplysninger vi har om dig. Du har også mulighed for at få rettet urigtige oplysninger, få dine persondata udleveret og trække dit samtykke tilbage.

Hvis du kontakter os med henblik på at få indsigt i dine oplysninger eller i øvrigt gør brug af dine rettigheder, er vi nødt til at sikre os, at det er den rigtige person, som har kontaktet os, før vi kan udlevere eller give dig de oplysninger, som du er interesseret i. Derfor vil vi i den forbindelse kontrollere og verificere din identitet, og at det er dine oplysninger.

Husk, at det er dit ansvar at sørge for, at vi altid har din korrekte e-mailadresse. Du kan til enhver tid opdatere denne ved at kontakte Dantracker support. Vi anvender i disse tilfælde de kontaktoplysninger, som du har meddelt os.

Meddelelser mv., som du modtager fra os pr. e-mail, har samme juridiske retsvirkning mht. bl.a. betalings-, accept- og klagefrister, som hvis de var modtaget med almindelig post. Det betyder, at du skal åbne og kontrollere det, der sendes til dig elektronisk på samme måde som almindelig post.

Persondata op hjemmesiden dantracker.com

De oplysninger, du giver os, og den data vi indsamler, bruger vi til at forbedre og målrette vores services til dig. Det gælder både på selve hjemmesiden og de serviceydelser, du har bestilt eller tilmeldt dig på dantracker.com, og som du f.eks. modtager som e-mail.

Hvilke oplysninger indsamler vi på dantracker.com?

Vi indsamler tre slags oplysninger på hjemmesiden:

Personlige oplysninger
Når du foretager et køb i vores webshop, eller hvis du f.eks. tilmelder dig vores nyhedsbrev eller deltager i en konkurrence, så indsamler vi de oplysninger, som du selv indtaster. Det kan være navn, e-mail og telefonnumre.

Betalingsoplysninger ved køb af hardware og abonnementer
Når du foretager et køb i vores webshop, indsamler vores databehandler OnPay og NETS oplysninger om dit betalingskort - herunder kortnummer, udløbsdato og CVC-kode.

Oplysninger om brug af hjemmesiden
Oplysninger om, hvordan du navigerer rundt på hjemmesiden, og hvilke dele af hjemmesiden, du besøger samt tekniske oplysninger om din browser og dit styresystem. Dette indsamles via webanalyseværktøjerne Google Analytics.

Sådan behandler vi dine oplysninger

Personlige oplysninger anvendes kun, hvis du er kunde hos os og har logget på dantracker.com kundeportal eller har købt et produkt igennem vores webshop. Vi bruger oplysningerne til at levere det fysiske produkt og målrette indhold og tilbud samt til at give dig korrekte informationer og services. Vi gemmer dine personlige oplysninger for at kunne følge op på bestillinger eller til statistik. Personlige oplysninger indsamlet i forbindelse med en konkurrence bliver dog kun brugt til at udtrække vindere, fremsende præmier og til statistiske formål, med mindre andet udtrykkeligt er angivet. Herefter slettes de eller anonymiseres.

Betalingsoplysninger ved køb af hardware og abonnementer håndteres gennem det autoriserede OnPay. Når du indtaster dit kortnummer, udløbsdato og CVC i vores webshop, overføres disse data til OnPay i krypteret form. Krypteringen giver en høj sikkerhed for, at uvedkommende ikke kan skaffe sig adgang til oplysningerne. Vi gemmer ikke betalingsoplysninger (kortnummer, udløbsdato og CVC-kode).

Oplysninger om, hvilke sider på hjemmesiden du besøger, bruges til at tilpasse hjemmesiden til dine behov, f.eks. ved at optimere flowet på hjemmesiden, som vi vurderer, kan være en forbedring for dig.

Vi kontakter dig ikke elektronisk med henblik på markedsføring og brugerundersøgelser, medmindre du har givet dit samtykke hertil, eller det på anden vis er tilladt efter lovgivningen.

Udskriv eller gem venligst dit samtykke.

Venlig hilsen

DTC-1 Holding ApS

SG Manufacturing ApS

Dantracker Technology Company ApS

Gyldighedsdato: 1.marts 2019